Ting dere kanskje ikke visste om meg #1

Jeg er ikke flink til å vente, og være tålmodig. Spesielt når jeg vet at det snart er ferie, så driter jeg i å gjøre ting skikkelig på skolen. Hater at jeg er sånn, og føler at jeg må gjøre noe for å skjerpe meg.. 

Jeg har en "hestehale" periode akkurat nå. Takler ikke å ha håret i fjeset. 

Jeg elsker gutter som kan synge, altså det er veldig søtt. 

Jeg klarer meg ikke uten mobilen og kameraet.   

Jeg er ikke flink til å holde rommet ryddig, så det er vel så og si bombet hele tiden. Jeg rydder det en gang i uken, men jeg roter med en gang. 

Jeg var veeeldig sjenert før, men tror jeg vokste det av meg, er det hvert fall ikke nå.

Jeg liker ikke byen jeg bor i. DET VIL IKKE SI MENNESKENE, men byen. Det regner så og si hele året, ikke så mye på sommeren da... Vil flytte, men får ikke lov. 

Nesten hele familien min bor i Askvoll og jeg bodde der før, så har jeg mange gode venner der og kjæresten bor der. Derfor er jeg der ofte.

Jeg syns egentlig at gutter er lettere å snakke med enn jenter. 

Jeg er ikke særlig begeistret for fjortiser. 

Jeg har alltid strikk på armen. Det var først helt tilfeldig at jeg hadde det, men så skjønte jeg at det faktisk kunne komme til nytte. 

Jeg blir lett sjalu, både når det gjelder jenter og gutter. 

Jeg har merket at det står igjen mindre og mindre venner som jeg kan stole på. 

Syns det er veldig irriterende at folk blander seg inn i ting de ikke har noe med. Det skjer veldig ofte med meg. 

Synes det er veldig slitsomt at det ikke går an å snakke med en gutt uten at det går rykter om at det er noe på gang. For en gang skyld, det er lov til å være snill med hverandre og tulle. 

Jeg liker ikke jenter som spiller kostbar, selv når gutten sier han ikke vil ha noen andre enn henne. Mener selvfølgelig de som ikke har en god grunn til å gjøre det.  

Jeg liker klassen min veldig godt. Er veldig glad i jeg havnet i den klassen jeg gjorde. Vi er en fin gjeng og passer godt sammen!  

Gikk alltid med umbro bukse før, syns det var syyykt kult. Nå er det nesten ingen som gjør det lenge (på min alder) og jeg har hvert fall sluttet selv. 

Jeg elsker å gå med kjole. - visste du noe av dette?

3 kommentarer Skjul

Annette

19.06.2012 kl.20:47

Nei, Haha vi har endel til felles ! :)
Andrine Klausen Bauge

19.06.2012 kl.21:31

Annette: haha, så hyggelig :)
thea

20.06.2012 kl.20:19

hehhe, du er digg du <3 visste jo en del, men er jo ikke alle detaljer som eg vet sånn 100%, menmen! liker deg for den du er!

er sykt enig den med at det er egentlig lettere å snakke med gutter enn jenter. kommer også litt anpå det u skal snakke om :P hehe

Skriv en ny kommentar

hits