Meg
Det er utrolig vanskelig å skrive et sånt innlegg, for hvor skal du begynne? Du tenker vel først og fremst at ingen egentlig bryr seg om hva du skriver, uansett hva det skulle være. Det er noen som kommer til å kritisere deg, og det må du vel bare takle når du lager en blogg. Er du sterk nok til å lage en blogg, bør du være sterk nok til å takle det som kommer av kritikk og kommentarer. Bare sånn at dere vet det så vil jeg ikke at bloggen skal handle om negativitet, fordi det hater jeg selv når jeg leser en blogg. Og så er jeg ikke flink til å formulere meg selv på noen som helst fortsåelig måte (hvert fall når vi snakker om alvorlige ting, og triste ting). Alt jeg tenker blir bra når jeg skriver det ned, det ligner ikke grisen når jeg er ferdig med teksten. 

Jeg som hadde det helt fint, hadde et fantastisk liv, hadde mange venner og en super familie, jeg var, eller så på meg selv som annerledes. Ikke positivt annerledes - så egoistisk skal jeg ikke være, men negativt. Dette har blitt en del av meg, og jeg har på en måte forandret meg, samtidig som jeg ikke har det. For hodet mitt, det tenker annerledes, men jeg er fortsatt meg. Ikke akkurat meg selv, eller den jeg ønsker å være, men jeg er meg. Eller kanskje det er den jeg vil være? Har hvert fall vært denne andre personen i litt over seks måneder. Det er lenge for noen, mindre for andre. For meg, er det lenge. For meg er det mindre. For meg er det umulig å slutte, men nesten like umulig å fortsette, uansett hvor lang og hvor kort tid det har gått.

Jeg får beskjed om at jeg tenker helt ulogisk og at det er feil hvordan jeg ser på meg selv. Men jeg skjønner det fortsatt ikke. Hvordan kan noen si at jeg er tynn, når jeg føler meg som det motsatte? Jeg er ikke tynn, jeg er alt annet enn tynn. Men akkurat hva er jeg? Ikke er jeg en elefant, selv om jeg føler meg som en. Er mindre enn en elefant da, såpass vet jeg. Men ikke mye mindre, bare litt.

Hjelp. Jeg liker ikke det ordet. Det sier hundrevis av ting bare det ene ordet. Hjelp sier: falske forhåpninger, latter, vanskelig, håp, tro og så videre.

Skulle egentlig ikke la kommentarfeltet stå åpent, men jeg har bitt meg så mange ganger i fingen nå og har bestemt meg for at det skal stå åpent.

20 kommentarer Skjul

Marthe

02.03.2013 kl.19:47

Du er en sterk person, Andrine. En dag, en dag skal det gå. Om det tar lang eller kort tid, skal det gå. Jeg vil alltid være her for deg, og hjelpe deg. Glad i deg <3
Henriette Emilie

02.03.2013 kl.19:53

Syns dette var kjempe bra skrevet! Du er tøff som tørr å dele dine egne tanker og meninger!

Jeg er selv misfornøyde med kroppen min, og helt ærlig så er nesten vi alle det... noe som er veldig trist å tenke på ettersom vi alle er så utrolige vakre på hver vår måte :) Syns ikke du er "elefant" i det hele tatt! Fra det jeg har sett på bloggen din syns jeg du ser veldig slank ut og du har en fin fasong. Kjempe pen er du også, ikke la noen få deg til å tenke motsatt! <3
;)

02.03.2013 kl.20:17

Ikkje tenk på kordan kroppen din er, etter mitt syn så e kroppen din heilt perfekt. Tenk på det positive, ikkje det negative. Tenk på dei du har rundt deg og ikkje engang tenk på kroppen din, men kordan du e. det som teller er kordan du er innvendig.

A good personality, gives you good friends, and good thaughts about you

A good body gives you, good selfimage and bad thaugts about because people is being jelly.

med andre ord, har du begge deler (noe du har hvertfall kroppsmessing) blir du annsett som ''perfekt'' men ingen er perfekte, så slutt å rakke ned på deg selv.Love yourself, thats all
Fridaa

02.03.2013 kl.20:35

Eg vetsje ka eg skal skrive, er redd for at det eg skrive og meina, at du ikkje vil tru på det, du vil ikkje ta det i mot, men eg prøve!

først og fremst: en elefant vege fleire tonn, det gjer ikkje du, du vege mindre enn meg, so ja, verken du eller eg er elefanta, vi er menneske, helt vanlige (men på samme tid ikkje vanlige, spesielle, positivt spesielle) menneske! ingen burde bry seg om korleis vi ser ut, eg meina at dei som lese alle ingrediensa og alt som står bakpå maten, plis, vi er unge og burde få lov til å ete det vi vil og leve livet, og berre smile til dei som ikkje syns vi er bra nok, dei er ikkje verdt det, opp med hodet og smil, vi legge oss ikkje ned på deira nivå, so langt synke vi ikkje! men serrr, du er nydelig akkurat sånn som du er, poenget mitt er at folk som ikkje ser ut som modella, faktisk blir lykkelig gift og får unga, smile og er glad! det er personeligheta som telle, veit det tar tid å akseptere seg sjøl og kroppen, men som du har sagt til meg når eg er deppa: "ta vare på kroppen din som om det var din egen baby", so vi vil vel ikkje få en baby til å ha det vondt? det er kroppen og vi, i oss sjøl som leve livet, men det er hjernen som hindra det i å skje, tankane, vi må snu dei, tar tid, men er verdt å gi alt! før var eg sånn at når vennane mine sa at eg var fin, søt, fin kropp, so sa eg berre: "yeah right...." mens eg såg ned i bakken med en tåre i augekroken, hata det å ikkje vere fornøygd, hata det å ikkje kunne gjere det eg føla for, fordi eg er redd for ka folk vil tenke om meg, ja, sånn er det no, men eg gjer alt for å snu tankane, og det er eg sikker på at du og gjer! her ligge du utrulig godt an når det gjelde personlighet! du har seriøst den søtaste og skjønnaste og beste og kulaste personligheta i historia! so det er berre å prøve hardt og holde ut! you know: stronger then yesterday!

eg er her for deg, og er utrulig stolt av akkurat den Andrine eg kjenne! ueeeeendelig glad for at eg har deg i livet mitt!

love you <3

02.03.2013 kl.21:08

Jeg kjenner deg ikke, men du virker som en utrolig ekte og snill person.

Du er så nydelig at en skulle ikke tro at du er sårbar, som du skriver her! Du må virkelig forstå at det ikke er noe som helst poeng i å tenke på (ikke engang tenke litt på) hvordan kroppen din ser ut. På bloggen ser den perfekt ut og ser ut som drømmekroppen i mine øyne. Og helt seriøst, hva er galt med verden hvis ikke DIN kropp er fin!? da en det få kropper som er fine.

Jeg har venninner som har spiseforstyrrelser fordi de aldri var fornøyd med kroppen sin og DET ER FAEN IKKE VERDT DET! Det ødelegger deler av livet til personen det gjelder og alle som kjenner denne personen. Det tar lang tid før det forsvinner, som er utrolig tragisk. Jeg føler meg mislykket som venn siden jeg ikke har klart å stoppe hun ene før skaden har skjedd. Men jeg har faktisk innsett at en persons forhold til kroppen er vanskelig å påvirke og det er umulig å overtale en til å si at kroppen er fin og perfekt på sin egen måte. Jeg mener alle kropper er fine uansett størrelse, fasong, ujevnheter, mønster(?), ALT. Jeg tenker selv ikke over hvordan andre kropper ser ut før de selv begynner å klage over den. Etter det bryr jeg meg fremdeles ikke om hvordan de ser ut.

Hvis jeg da skal tenke over hvordan din kropp er, så er den kjempe fin!! Og til det du skrev om at du har følt deg negativ annerledes; Jeg mener alle som er annerledes er fantastiske og jeg vil klemme alle som er annerledes i all uendelighet bare fordi de er annerledes og er stolt over det. Sånne folk digger jeg bare. Så vær så snill, tørr å være stolt over kroppen din, deg selv, og virkelig alt ved deg selv og verden- så vil disse djeveltankene forsvinne etterhvert. It's all in your head, girl
Ella

02.03.2013 kl.21:44

Har alltid sett på deg som en pen person Andrine. Har alltid vært litt misunnelig på utseende ditt :) syns du e kjempe sterk som har klart dette, og syns det er veldig bra at du e tilbake på håndballbanen <3
△ Juliane Sofie - foto & mote

02.03.2013 kl.22:02

Du er utrolig nydelig. Styrkeklem. <3
Sigrid

02.03.2013 kl.23:17

Kjære deg! Hadde gjort ALT for å få kroppen din. Du er ikke i nærheten av elefant!

Du har drømme kroppen, virkelig. Drømme utseendet også! Du burde ha bedre selvtillitt en det du har. Veldig modig skrevet :)
ingridjohansen

03.03.2013 kl.00:10

JEG ELSKER BLOGGEN DIN! kjempebra skrevet, du er virkelig en sterk person!
michellegra

03.03.2013 kl.08:40

helt enig. jeg er redd for og skrive, og vet aldri hva jeg skal skrive.<3
Ingrid

03.03.2013 kl.10:54

Så bra skrevet! Kan love deg at alt blir bedre når du blir eldre, men enn så lenge så må du bare prøve å tenke positivt. Jeg synes iallefall at du er veldig pen :)
tilbakefall.blogg.no - patrick fagervoll

03.03.2013 kl.14:25

vær fornøyd med deg selv. du er perfekt etter min mening!.. <3

//

Hei! Jeg har lagt deg ut på bloggen min - du er en av mine seks favorittblogger! :-)
Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

03.03.2013 kl.16:07

Du er vakker! Håper det ordner seg <3
Ozygirlza

03.03.2013 kl.16:17

Jeg vet du ikke kjenner meg, og at mine ord kanskje ikke betyr all verdens ettersom jeg bare er en tilfeldig jente inne på blogg.no.. Men jeg ville bare si at du er kjempevakker, du er sterk og du må ikke la slike tanker bryte deg ned. Du har en kropp mange ville drept for å få! Husk at det er fåtall som er fornøyd med kroppen sin, og jeg er en av de som heller ikke er fornøyd. Men man må prøve å se det positive i alt, selv om det kan være vanskelig til tider.. Stå på og vær sterk Andrine :)
Lets run away

03.03.2013 kl.16:58

Oh jeg ber virkelig gud at du klarer å slutte å tenke sånn. At du begynner å se på deg som du virkelig er. For du er helt sykt nydelig , smart og herlig jente. Det er jeg helt sikkert på! Og du er egentlig drit sterk og tøff! Jeg hadde aldri tørt å skrive noe sånt på bloggen min. Stå på , du må innse hvor herlig du er !
lise lindblom

03.03.2013 kl.17:05

En elefant veier mange hundrekilo, hvem ser på deg som et slikt dyr? Jeg mener du er perfekt akkurat som du er og i mine øyne så har du en helt naturlig fin kropp :) Men jeg skjønner det godt, at du ikke tar i mot komplimenter på at du er tynn når du ser på deg selv som det motsatte! Men det er noe man må leve opp til, og tåle vist man selv ikke setter seg enkelte mål. Men hva du ser i speilet og på bilder så langt bort i fra hva som er virkeligheten, i virkeligheten er du bra nok! Men hva som ligger i ditt hodet dekker det til! Har du kjæreste? Vist du ikke har så skulle jeg ønske du kunne skaffe en som er glad i deg for den du er, det var slik jeg så hvem jeg egentlig var. Jeg var plutselig mange kilo "lettere". Håper du får tilbake troen på deg selv, og selvtillit. And stay strong! :) Utrolig nok klarer du og skrive om det og, og holde kommentarfelt åpent, det er sterkt i seg selv. Når du har tatt det steget, kan du ta et annet. Don't stop, og stå på <3
Andrine- Kommenterer tilbake!

03.03.2013 kl.18:21

Veldig bra skrevet, jeg leste alt og syntes alt var utrolig bra skrevet!
Karama97

03.03.2013 kl.18:56

Synes du er nydelig jeg ,og det burde du ta til deg! :) Stay strong <3
Kristine Berg

04.03.2013 kl.16:32

Du er en nydelig sterk jente! Veldig bra skrevet!:))
Heidi Olsen

09.03.2013 kl.13:15

Du er ei veldig pen og flott jente! Veldig flott og sterkt skrevet!

Skriv en ny kommentar

hits