ting dere ikke visste om meg #2

- Jeg har flyskrekk. Jeg hadde ikke flyskrekk når jeg var mindre, det var først for sånn fire år siden jeg virkelig begynte å få det. Sikkert i sammenheng med at jeg så filmer hvor fly styrtet og leste om flystyrter på nyhetene osv. Det er sikkelig ekkelt, og jeg kan grue meg flere dager før jeg skal fly."Det er tryggere å fly, enn å kjøre bil" er den setningen jeg hører hver gang jeg forteller noen om flyskrekken. Skulle ønske det hjalp.

- Har aldri vært noe særlig glad i søte ting som sjokolade, smågodt osv. 

- Har blogget på denne bloggen i over tre år (ikke at jeg har vært så veldig flink til å blogge hver dag i tre år). 

- Jeg er avhengig av pepsi max, haha vet jeg ikke er alene om dette.

- Gikk på håndball i åtte år før jeg ble så lei at jeg sluttet. - Jeg blir lett så rørt at jeg gråter, og det kan være av de minste ting. Som f.eks sånne auditions på syngeprogrammer som X-faktor USA og lignende. 

- Jeg er veldig sta, liker å få det som jeg vil. 

- Jeg har alltid vært glad i ta bilder, blogge osv. Tror første gang jeg begynte å blogge var i 5 klasse, da jeg og Thea (en god venninne) lagde en blogg hvor vi la ut videoer og bilder fra når vi turnet og sang. TSqueens kalte vi oss, haha. 

- Har alltid slitt med dårlig samvittighet. Får det for hver minste ting, uansett om det gjelder andre eller meg selv.  

- Blir ofte spurt om jeg er helt norsk, eller om jeg muligens har spanske eller brasilianske gener.  

- Er tidenes B-menneske, spesielt om sommeren. Døgnrytmen min om sommeren ender opp med å være våken til 4 om natten, så sove til 2 om dagen. - Liker å hjelpe andre med problemene sine, dette spesielt når jeg har nok problemer å fikse opp i selv. 

- Har egentlig alltid slitt med litt dårlig selvtillit, noen ganger så mye at det har gått utover forholdet mitt til mat. 

- Er egentlig fra Sogn og fjordane, så kan snakke nynorsk om jeg vil :-D 


<3

6 kommentarer Skjul

Nikita <3

09.06.2015 kl.08:54

Fine bilder :D
Iselin Renée

09.06.2015 kl.09:32

Så fint innlegg :)
Silje

09.06.2015 kl.18:14

Hei Andrine!

Jeg har sett på flere innlegg at du har skrevet at "Frida" har tatt de fine bildene, jeg lurte derfor veldig på hvilket kamera hun/dere brukte og hvilket objektiv? Synes bildene dine er helt fantastisk fine!!
Andrine Klausen Bauge

09.06.2015 kl.18:37

Silje: når Frida tar bildene av meg bruker hun mitt kamera og objektiv :-) Canon eos 5D mark iii og objektivet er jeg ikke helt sikker på hva heter, men tror jeg har skrevet det flere steder på bloggen:-D
Sandra

10.06.2015 kl.16:34

Du tar veldig fine bilder og er veldig flink til å blogge! Keep blogging<3
sirifuu

13.06.2015 kl.20:18

Skikkelig bra bilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits