weekendPå onsdag fikk vi langhelg, noe som var utrolig deilig. Skal ikke klage på litt ekstra fri, men det kunne vært litt finere vær. Er så sykt irriterende at det ikke er sol eller varmt når vi faktisk er i juni, det skulle liksom vært sommer nå. I fjor på denne tiden var det jo dødsfint vær og det var sykt varmt. Jaja, har hvert fall prøvd å filme litt de siste dagene, prøver å lage en videoblogg, noe jeg egentlig ikke er flink på i det hele tatt merker jeg. Blir liksom alltid kleint uansett - derfor har jeg funnet ut at jeg heller kan filme når jeg er med venner og gjør ting, i stedet for at jeg sitter foran kameraet og snakker. 


I går dro jeg til Askvoll i Sogn og fjordane, for å komme meg litt bort og ta en pause fra alt. Har skjedd litt for mye i det siste, og tror de fleste trenger å ta en pause en gang i blant. Var veldig stas å møte familien igjen, har jo ikke vært her på ganske lenge og ikke minst var det kjekt å møte Frida :-) Vi kjørte en liten tur i båten og vi hadde sykt mye å snakke om, samtalen gikk i ett. Elsker sånne vennskap hvor alt liksom er det samme uansett hvor lenge det går før dere man møtes igjen.                                                                                                                             ♥

3 kommentarer Skjul

Alvilde

13.06.2015 kl.18:00

Såg godt ut! Videovlog høres ut som ein god ide! :-) Alltid gøy å sjå på! Ja, er alltid koselig å møte igjen venna som ein ikkje har sett på ei stund:-)
sirifuu

13.06.2015 kl.20:16

Skikkelig bra innlegg og bilder! Hdde satt stor pris på om du tok en titt innom min blogg og! God helg :)
Edel Kristina

13.06.2015 kl.22:00

Wow, de to nederste bildene var utrolig fine!

Skriv en ny kommentar

hits