ny start på uken

..Og sommeren er over, selv om det er typ 100 grader og alle koker over i timene på skolen er det dessverre meldt regn igjen i morgen. Ikke at jeg forventet så mye mer, heh. Det er jo tross alt Bergen. I dag fikk jeg endelig fikset mobilen min, har vært et slit å ha ødelagt LCD-skjerm. Har på en måte vært uten mobil i over en måned og det er sykt at jeg har klart det. Jeg har brukt 20 minutter på å skrive en melding, fordi tastaturet var så og si ødelagt. Åh så digg når alt fungerer og jeg kan begynne å snappe litt igjen hehe. Shortsen er forresten en venninne sin, "lånte" den i sommer eller med andre ord: hun glemte den igjen hos meg og jeg klarte ikke la være å prøve den :-)

rolig søndag

Jeg har brukt hele denne søndagen i sengen (det er vel omtrent kun der jeg har vært de siste dagene). Var en tur ute i går og ble kjent med noen nye fjes, og det ble en utrolig fin avslutning på kvelden når plutselig Malin dukket opp! Ble mye latter og glede da for å si det sånn :-) Er egentlig utrolig sliten og formen har virkelig ikke vært på topp i dag, men satser på at det går over til i morgen. Vil virkelig ikke bli syk nå når skoleåret akkurat har begynt. Har et mål om å ikke ha en eneste dag fravær, men hehe det kan bli vanskelig med mitt fantastiske immunforsvar.. Men jeg skal virkelig gjøre så godt jeg kan!Håper alle har en fin søndag videre <3

new bed ++

Så utrolig deilig å få alt på plass! Grunnen til mitt lille fravær fra bloggen har altså vært på grunn av mange timer på IKEA på leting etter ny seng, og ikke minst alle timene det tok å sru den opp. Fikk selvfølgelig hjelp til å skru den opp, tror virkelig ikke jeg hadde klart det alene. Masse arbeid og utrolig mye styr. Men når den var ferdig var det utrolig digg å endelig legge seg i den og bare slappe av! Har egentlig lagt i den nonstop siden jeg først la meg ned! Valgte de mykeste og høyeste madrassene så dere kan bare gjette hvem som har sovet som en prinsesse i natt :-)Nå kommer Kamilla og Marthe bort hit, så skal vi se hva vi finner på senere i kveld! Håper alle har har en fin lørdagskveld <3

endelig sol

Dagen i dag har egentlig kun gått til å ligge i solen. Har prøvd å få litt farge i og med at i år er sikkert det året hvor jeg har fått minst farge. Vanligvis er jeg veldig brun i sommerferien, men i år dro vi ikke til syden og det har heller ikke vært noe bra vær. Så ja, bra at sommeren kom en gang hvert fall! Men litt kjipt at den kommer når vi har begynt på skolen.. Nå skal jeg møte Marthe og Lea så jeg må nesten løpe, vi snakkkes :-)

første dag på skolen

I dag var første dag på skolen igjen etter ferien, vi har fått mange nye i klassen noe som var uvant fordi mange har sluttet og begynt på andre skoler. Det er jo litt trist, men det var utrolig kjekt å se kjente fjes som har vært savnet. Kjenner jeg gleder meg allerede utrolig mye til å bli ferdig med vgs nå, og jeg har fortsatt to lange år foran meg. Tiden går forhåpentligvis kjempe fort og plutselig er jeg russ og ferdig med tredje året.Sov (som sikkert mange andre) veldig lite i natt og det merkes for å si det sånn. Gleder meg til å legge meg i kveld etter en etterlengtet treningsøkt. Har ikke blitt mye trening i sommer, glemte jo selvfølgelig løpeskoene i Bergen så ble ikke mye løping på meg heh. Blir bra å komme inn i treningsrutinene igjen :-)

da var sommeren over for denne gang

Shit ja, der var ferien slutt. Ferien har gått kjempe fort, og som sagt kunne jeg gjerne hatt flere uker til med ferie. Været i sommer har ikke vært noe å skryte av, men da har vi hvert fall passet på å nyte de dagene hvor det faktisk var bra vær. Gleder meg litt til å starte på skolen igjen, dette kun for å møte igjen venner som jeg ikke har sett på to måneder. Det er kjipt at det snart blir høst, men jeg gleder meg til jeg skal til varmere strøk i høstferien! Det blir deilig :-)Må forresten takke for alle de støttende og fine kommentarene både på facebook og på bloggen. Det innlegget (om du ikke har lest det, klikk her) krevde mot å skrive, så jeg setter utrolig stor pris på så mange fine tilbakemeldinger.

kanelsnurrer

I går kveld bakte jeg og Malin boller, eller jeg bakte mens hun så på og ventet spent på resultatet. Tidligere på dagen kjørte vi en liten tur i båt, vi endte opp med å ligge i en båthavn og kose oss der. Så kjørte vi hjem i mørket, altså det var helt svart vi så ikke vannet engang. Utrolig at vi kom oss igjennom alle fjell og skjær uten at vi kjørte på noe som helst. Og ikke minst at vi klarte å legge til. Menmen vi har jo kjørt et par ganger denne sommerferien. Kommer til å savne alt det gøye vi har gjort i sommer, og med tanke på at jeg og Malin ble kjent samme dagen sommerferien startet er det utrolig at vi har blitt så godt kjent på bare disse få (5-6) ukene. Samtidig blir det utrolig gøy å komme til Bergen igjen, møte igjen venner og slippe alt styret som egentlig ar vært her oppe haha. Tenk at en så liten bygd kan by på så mye...

Tuesday

Heihei alle skjønne! Denne dagen har sikkert vært den roligste dagen på veldig lenge, har bare vært med fetterne mine og min skjønne lille kusine. Når jeg var i CPH kjøpte jeg lego og godteri til dem, noe som ble satt veldig pris på. Elsker å gjøre dem glad. Er forresten helt sjokket over hvor dårlig vær det har vært denne sommeren. Får jo ikke gjort en dritt, fordi det regner og er umulig å være ute. De siste dagene har jeg bare brukt til å ta bilder til bloggen, vært med venner og sett på inspirerende bilder på tumblr (dere kan følge meg på tumblr her). Gleder meg skikkelig til Gran Canaria høstferien nå.

in the summertime

Køben var awesome, vi koste oss sykt! Beste reisefølge hadde jeg også. Tror vi svidde vekk ganske mange tusen til sammen på Abercrombie, haha. Vi hadde hvert fall over 12 poser derfra til sammen. Skal fortelle mer om Køben senere og dele noen bilder. Nå er jeg tilbake i Askvoll og innser at sommerferien nærmer seg slutten. Jaja, blir kjekt å møte venner igjen og komme inn i rutiner. Selv om jeg kjenner at jeg kunne hatt to måneder til med ferie egentlig.

life is good

De to siste ukene har gått kjempe fort, og jeg har trolig gjort mer disse to ukene enn jeg har gjort resten av ferien til sammen. Ble kjent med Malin for fire uker siden, men vi klikket helt med en gang og vi har sørget for at å være her i Askvoll på hytten ikke har vært så kjedelig likevel. Vi gruer oss rett og slett litt til å dra tilbake til Bergen nå som sommeren snart er over (med tanke på været har den vel egentlig aldri vært her), men så skal det bli kjempe deilig å møte venner igjen (ikke minst køben på venninnetur!!) og komme inn i gamle rutiner igjen. Tusen hjertelig takk for fine kommentarer i det siste! Har masse nytt og spennende på gang og allerede senere (muligens i morgen) kommer det en rabattkode til dere på todiefor swimwear :-)

enda mer regn

Kjole fra Nellyjakke fra Kouture Våknet i dag til enda en dag med regn, skikkelig kjipt sommervær det skulle være i år da. Merker jeg er veldig desperat etter litt sol og varme nå, så håper virkelig været snur seg og blir bedre snart. Skal muligens til Barcelona med Frida, noe jeg gleder meg veldig til så håper det blir noe av. Det er jo ekstra digg å dra til syden når du vet at været er dårlig hjemme ;-)

fine dager

I natt fikk jeg endelig sovet ut, haha stakkars Frida som måtte vente på at jeg skulle våkne. Jeg er tidenes B-menneske til min store fortvilelse hehe. Våknet en og en halv time før vi måtte ut døren, og på den lille tiden skulle jeg rekke å dusje, pakke og spise. Rett før vi skulle ut døren, fant vi ikke pengene vi trengte til drosjen så dagen begynte egentlig med et evig stress. Vi kom oss hvert fall ned til båten, og nå er vi på vei til Askvoll. Senere skal vi sikkert ta noen bilder til bloggen og kose oss!Håper alle har en fin søndag videre :-)

pink shades

Hei alle skjønninger! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fin liten båtferie, og Frida ble med meg hjem. I morgen drar vi til Askvoll for å være der noen dager, det blir sikkert veldig kos. Satser på at det hvert fall blir en dag med sol, men det er jo egentlig bare meldt regn neste uke. Jaja, må bare nyte solen de få gangene den dukker opp :-) Tusen takk for fine kommentarer i det siste, dere er fine <3

Nyter livet

Shit ass, dagene går sykt fort når det er ferie og jeg vet nesten aldri hvilken dag det er. Om det er en ukedag eller helg spiller liksom ingen rolle, fordi det er egentlig helg hver dag. Har vært dårlig med blogging i det siste, men er tilbake for fullt nå! Har også fikset meg et nytt bloggdesign, føler alt endelig er på plass nå. Det ser mer ryddig ut ut og det er deilig med en liten forandring! Akkurat nå ligger jeg i båten til bestefar (den er sykt fin!!!) og chiller med Frida (det er hun som tar de fleste bildene av meg til dere som har spurt om det). I går gikk vi litt rundt for å ta noen bilder til bloggen, da tok Thea seg en tur til byn for å være med. Det var veldig koselig :-)

søndag

Helgen har gått sykt fort som vanlig, så i morgen er det skole igjen. På tirsdag blir vi trukket opp i muntlig eksamen og jeg gruer meg sykt. Håper selvfølgelig på at jeg ikke blir trukket opp i noe, men er sykt typisk at jeg blir det. Kan hvert fall uansett trøste meg med at vi snart får sommerferie, selv om vi får ferie den 24 juni - noe som er sykt sent i forhold til andre skoler. Men det gjør jo egentlig ikke så mye at vi får sen ferie, når været ikke akkurat er til å skryte av.Håper alle har hatt en fin helg♥

weekend

På onsdag fikk vi langhelg, noe som var utrolig deilig. Skal ikke klage på litt ekstra fri, men det kunne vært litt finere vær. Er så sykt irriterende at det ikke er sol eller varmt når vi faktisk er i juni, det skulle liksom vært sommer nå. I fjor på denne tiden var det jo dødsfint vær og det var sykt varmt. Jaja, har hvert fall prøvd å filme litt de siste dagene, prøver å lage en videoblogg, noe jeg egentlig ikke er flink på i det hele tatt merker jeg. Blir liksom alltid kleint uansett - derfor har jeg funnet ut at jeg heller kan filme når jeg er med venner og gjør ting, i stedet for at jeg sitter foran kameraet og snakker. I går dro jeg til Askvoll i Sogn og fjordane, for å komme meg litt bort og ta en pause fra alt. Har skjedd litt for mye i det siste, og tror de fleste trenger å ta en pause en gang i blant. Var veldig stas å møte familien igjen, har jo ikke vært her på ganske lenge og ikke minst var det kjekt å møte Frida :-) Vi kjørte en liten tur i båten og vi hadde sykt mye...

back

<3

helg

Endelig helg igjen! Denne uken har gått sykt fort, sikkert pga bli-kjent-turen på onsdag. I dag hadde vi blokkdag i spansk, noe som vil si 6(!!) timer med spansk. Men vi fikk heldigvis gå en halvtime før i dag :-D Når jeg kom hjem tok jeg litt bilder til bloggen, så det kommer noen outfits bilder senere i kveld. Men over til noe helt annet - wow, ble sjokket når jeg så hvor mange som hadde vært innpå bloggen i går. Hadde aldri trodd lesertallet kom til å være så høyt allerede etter to dager. Var faktisk over 1000 stk innom bloggen i går, sykt haha. Tusen takk <3

Vanlig dag

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, hatt en vanlig dag hvor jeg kom hjem fra skolen halv tre noe som er litt kjipt i og med at jeg kunne vært hjemme lenge før to. Vi slutter halv to, men bussen går rett før halv. Så den bussen rekker jo ikke jeg. Neste buss går ikke før en time, så da må jeg ta en lang omvei for å komme meg hjem. Løp litt kardio når jeg kom hjem og litt senere kommer Brage :-D Vi snakkes! Håper alle har en fin dag videre!

Wednesday

Tusen takk for fine meldinger og kommentarer som jeg har fått denne perioden hvor jeg ikke har blogget! Dere er virkelig herlige <3 Siden sist har det egentlig ikke skjedd noe spesielt. Jeg begynte på vgs, men Fana ble tatt ut i streik ganske med en gang så vi fikk en ganske slapp start og en litt lengre sommerferie. Bortsett fra noen dager hvor vi måtte gå på skolen kun for å ha ett fag. Ellers var det både digg og ikke digg å komme inn i rutinene, beste av alt var å endelig se kjæresten igjen og få sett han nesten hver dag.Bestevenninnen min, Lea fikk seg forresten akkurat blogg (HER) - gjerne ta dere en tur innom

snart helg

I går kjørte jeg og Frida båt til Dale, der vi gikk på café og tok noen bilder. I morgen drar jeg faktisk til Bergen igjen, for å komme inn i rutiner før skolen begynner på mandag. Gleder meg veldig til å få se venner og kjæresten igjen! Ellers skal jeg bruke de neste timene på å pakke, noe jeg ikke liker i det hele tatt, haha. ©Bildene er tatt av Frida Olset

Stadlandet

Vi kjørte 11-tiden søndags morgen for å komme tidlig opp til Stadlandet. Bilturen tok noen timer, så det var deilig da vi endelig kom frem. Alle var jo ganske keen på å surfe, så vi spurte jo selvfølgelig om de som jobbet der om de anbefalte oss å surfe i de store bølgene. De sa de ville ventet i og med at vi aldri har gjort det før, men vi hev på oss våtdrakter og fant frem surfebrett og gjorde oss klar til å surfe. Stranden var helt sykt fin, og det var sand så lang du kunne se. Før jeg gikk uti skjønte jeg ikke hvordan jeg skulle klare å overleve i de store bølgene, siden bølgene på søndagen var sykt store. Jeg har hvert fall aldri sett så store bølger i Norge før. Når vi først begynte å surfe, prøvde vi jo bare oss frem. Det vanskeligste var å få stor nok fart inn i bølgen til at du ble dratt med av bølgen. Og når du først fikk stor nok fart, var det vanskelig å stå oppreist på brettet. Så det ble en del fall og det ble mye vann og bølger i fjeset. Men det var utrolig gøy!...

boat trip

©Bildene er tatt av Frida Olset I morgen reiser jeg til Hoddevika, der skal jeg surfe med familien. Gleder meg kjempe mye til å prøve det, og bare slappe av i tre dager. I kveld er det meldt storm, så da skal jeg og noen gode venninner kose oss inne med film og snop. Hihi :-) Har vært en fin helg hittil, og gleder meg veldig mye til i kveld! Vi skulle egentlig kjøre båt og sånn i dag, men var alt for mye vind til å at vi i det hele tatt ville å prøve. Trist å tenke på at sommerferien snart er slutt, men samtidig litt gøy med tanke på at jeg starter helt på nytt på en ny skole! Håper dere alle har en fin dag videre :-) Så snakkes vi!

glad

I går startet dagen med at jeg våknet sent, hehe. Etter det fant jeg ut at jeg måtte ta meg en joggetur, fordi det er alt for lenge siden sist. Så jeg jogget åtte kilometer, noe som jeg kjente på kroppen når jeg kom hjem og når jeg våknet i dag tidlig. Var kanskje litt dumt av meg å løpe så langt, når det er lenge siden jeg har jogget. Senere hadde jeg og frida filmkveld, vi så en film som heter Divergent. Det er en sååå kjekk skuespiller med i den, haha. I dag går dagen til å gjøre diverse bloggting, og være med gode venninner. Tror vi snart skal ta en båttur ut til butikken for å kjøpe inn litt ting til senere. Må bare takke for alle de fine kommentarer jeg fikk på sminkevideoen. Er så utrolig glad for at dere likte den! Håper dere har en fin dag videre :-)

mandag

Da var jeg i sunnfjord igjen, kom hjem i går kveld etter en lang tur med en ekspressbåt som klarte å være en time forsinket. Jaja, vi hadde hvert fall en morsom tur jeg og Frida. I dag har jeg sjekket mailen, venneforespørsler og meldinger på bloggen som jeg pleier å gjøre hver gang jeg logger meg inn. Og i dag hadde jeg fått verdens søteste melding!colorfashion.blogg.no:"Hei, jeg må bare si at jeg så igjennom bloggen din ista og bare smilte, for en utrolig nydelig og bra blogg du har og ikke minst de fine bildene, herregud tenkte jeg du burde bli modell, for så fine bilder og for en nydelig jente som deg er en god kombinasjon på modell!! Må si at du også har et kjempe fint hår, og jeg håper virkelig du får en strålende helg videre og koser deg masse for det fortjener du, herlighet for en skjønnhet <3 :)" Hvordan er det mulig å ikke smile av en så søt melding? Dette gjorde virkelig dagen! Også må jeg få takke for alle kommentarene dere har komt med i det siste, og alle spørsmåle...

båttur

Da var jeg tilbake igjen, haha! Etter enda en lang pause fant jeg ut at jeg savnet blogging litt for mye. Prøver alltid å holde det gående, men klarer det aldri. Har ikke noe nytt å komme med heller, bortsett fra at Mallorca turen var veldig kjekk! Vi var pittelitt uheldige med været, ellers var alt supert :-D Etter Mallorca var jeg hos besteforeldrene mine i Askvoll, der ble det båtkjøring og litt bading osv. Akkurat nå befinner jeg meg faktisk på båttur i Bergen i bestefar sin båt med venninnen min, Frida og besteforeldrene mine. Vi har vært litt rundt om denne uken, først reiste vi rundt i Sogn og Fjordane, deretter til Strusshamn på Askøy. Vi har hatt det veldig koselig, men litt kjipt at været skulle bli dårlig, menmen! Vi er jo i Bergen :-) Håper dere alle har hatt en fin sommerferie hittil :-) ©Bildene er tatt av Frida Olset

fredag

Et av de mange bildene vi tok på stranden den dagen. Har så mange fine bilder å vise dere, så de kommer nok på bloggen senere i dag!disse fem "parfymene" kjøpte jeg når jeg var i London i vinterferien, de lukter så godt og forfriskende! I dag sov jeg lenge, var helt utslitt fra i går og kjente det virkelig i bena i dag. Har vært i solen siden jeg våknet, prøver å bli litt brun før jeg skal til Mallorca på tirsdag. Gleder meg veldig! Har aldri vært på Mallorca før, men har sett på bilder av hotellet og stranden vi kommer til å være på, og det ser virkelig fint ut!Jeg reddet faktisk en fugl i dag, haha. Fuglen hadde satt seg fast i nettet som er rundt jordbærene i hagen. Fikk fuglen løs tilslutt og den fløy livredd avgårde.

bading og grilling

I går kveld var som sagt jeg og Frida på en strand for å grille og ta bilder. Var en kjempe fin strand, med helt hvite steiner. Var utrolig ubehagelig å gå på, men veldig pent å se på. Vi grillet, hørte på musikk og badet. Vi tok hvert fall over 500 bilder i går kveld, og de fleste ble dødsfine! Var null dekning der, så vi kom oss så vidt hjem derfra, haha, men vi ble heldigvis hentet til slutt :-D Oi shiit, mange naturbilder.. menmen, dere får se de andre bildene senere!

sommerferie

Wii, da er det sommerferie! Er jo egentlig noen dager siden det ble det, men jeg har jo ikke blogget på en stund. Den 19 juni sluttet jeg på nattland etter ti år, og det var den tristeste og fineste dagen på lenge. Vi fikk vitnemålet og hadde show for først elevene på skolen og deretter foreldrene. Var en minnerik dag, og det ble mye grining både under showet, vitnemålsutelingen og på slutten av kvelden. Vi har gått sammen i ti år, og jeg kommer til å savne det gode miljøet vi hadde på trinnet og det å se jentegjengen hver dag på skolen. Heldigvis bor alle ganske så nærmt, så vi skal kontakten. Håper dere har hat en fin sommerferie hittil :-)

back

vi snakkes :-)

Grillingz

Hadde en fin kveld med Marthe, Lea, Stina, Lykke, Hanne, Kristin og Kamilla i går. Vi grillet og badet i jacuzzi :-D Vi har det alltid så kjekt sammen, jeg har virkelig de beste vennene! Vi trengte virkelig en dag der vi bare slappet av, og koste oss. Vi hadde jo tentamen i dag, så det passet fint at vi gjorde det i går! I dag ble jeg ferdig på tentamen klokken 12, etter det valgte jeg frivillig å være igjen på skolen for å jobbe med K&H til klokken 2. I fire-tiden i dag jogget jeg og Marthe den faste runden på ca 6km, som var kjempe koselig og deilig i og med at det var så fint vær. Digg!

sommervær

Skulle virkelig ønske det var fint vær hele året. Merker at humøret stiger, treningsmotivasjonen stiger og ja alt er så mye bedre når det er fint vær! I morgen skal jeg og Thea ta bilder til bloggen, og på torsdag eller fredag skal meg og noen herlige jenter og gutter grille :-D Kjenner jeg gleder meg til sommerferie nå!Må takkefor fine kommentarer på bloggen i det siste, dere er virkelig best :-D

søndag

Denne helgen har gått kjempe fort, og jeg er egentlig ikke klar for enda en uke med skole. I går kom Karoline til meg for å sove over og vi gikk ned til en i klassen med mange folk! Var koselig :-) I dag lagde vi pannekakertil frokost, etterfulgt av at vi gikk ut en tur. Så kjørte vi Karoline til toget, noe som alltid er like kjipt. Håper alle har en fin søndag videre, så snakkes vi :-D har dere hatt en fin helg?

"endelig" mandag

Nå de siste dagene har jeg fått mye kjeft av venner og fått en del spørsmål angående bloggingen min, hehe. Vi kan vel alle være enige om at på en skala fra 1-10 så ligger bloggingen min på -15. Har ikke klart å blogge regelsmessig, og jeg klarte å miste minnekortet til kameraet - eller rote det bort, nærmere sagt, men i dag fant jeg det igjen. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke begynne å blogge igjen? Jeg liker det jo, så ja! Siden sist har det egentlig ikke skjedd så mye, håret mitt har blitt en del lysere faktisk (heldigvis) og jeg har fokusert mye på trening og kosthold. Skrev jo for en stund siden at jeg skulle skjerpe meg, og det har jeg da altså klart! Så nå er jeg tilbake på bloggfronten, satser på at jeg klarer å holde det gående nå da :-) Vi snakkes kjære søte lesere (som sikkert ikke er så mange, haha)

snart london

På fredag reiser jeg til London og jeg klarer nesten ikke å vente! Gleder meg sånn :-D Blir så deilig med vinterferie! Ellers må jeg beklage for dårlig blogging, skal prøve å skjerpe meg, hehe. hva skal dere i vinterferien?

fredag

Er såå lykkelig for at det er fredag og helg! Denne uken har gått fort, men sakte. Skolecupen i går fikk helt ræva, tror vi tapte 3 av 4 kamper elns. I morgen skal jeg sikkert finne på noe med noen fininger, og i kveld skal jeg egentlig bare slappe av og se serier. Nyt helgen folkens :-D

onsdags kveld

Heihei! Ble et sent innlegg i dag, i og med at jeg sovnet nesten rett etter skolen i dag.. Hehe typisk meg. I syv tiden var det trening og nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen! I morgen skal vi ha håndballcup med skolen, og det gru/gelder jeg meg til. Aner ikke hvordan det kommer til å gå, men satser hvert fall på at vi ikke taper alle kampene :-D

cake pops

I juleferien bakte jeg sånne cake pops, fordi jeg syntes de ser så utrolig fine ut, og lurte på om de smakte like godt som det ser ut som. Haha, jeg likte det ikke i det hele tatt. Det var rett og slett ikke helt min smak. Men de ser hvert fall fine ut! Skolen går i ett for tiden. Karakterene våres har ikke blitt satt enda, så vi må fortsette å stå på helt til 20 januar. Døgnrytmen min er også helt snudd, så ender med at jeg ikke sovner før langt ut på natt. Dermed har jeg null energi, og føler jeg bare blir mer og mer utslitt. OG på søndag når jeg skulle farge håret BRUNT endte det opp med at det ble SVART, så dere kan jo gjette hvem som er utrolig skuffet?Men vi snakkes!

rosa

ha en fin kveld fininger!

juletiden er over

Så nå er det tilbake på skolebenken, uansett om vi liker det eller ikke. Nå som vi nettopp har startet på det nye året, har jeg tenkt å starte på nytt med bloggingen. Så nå skal jeg klare å holde bloggen oppe, uansett hvor mange uppturer og nedturer. Gleder meg til å fortsette, og forhåpentligvis er dere litt glade for det også <3 vi snakkes!

my new baby

<3 håper alle har hatt en fin jul hittil! Vi snakkes.

back on track

vi snakkes <3

søndaag

hei solstråler! Synd det er søndag i dag, helgen har gått så sinnsykt fort. Så da blir det mandag og skole igjen i morgen, dessverre. Det begynner å nærme seg jul, det er vel litt under to måneder til nå! Og vi har unormalt lang juleferie i år, heldigvis :-D I går kveld kom Lea, Stina og Lykke hit, og vi hadde det veldig koselig! Vi snakket og tullet oss, sånn som vi alltid pleier å gjøre. Så må dere ha en fortsatt fin søndagskveld!

fredaag

Det er heelg! Er lenge siden jeg har vært såå glad for at det helg. Satser på at jeg får gjort noe litt nyttig i helgen og ikke bare blir sittende hjemme. Tror jeg skal finne på noe med noen jenter i klassen enten senere i kveld eller i morgen. Dere må hvert fall ha en super fredagskveld, så snakkes vi :-)

ny leppestift

Må nesten bare starte innlegget med å si tusen takk til alle som var innpå bloggen i går og kommenterte, ble så utrolig glad! I dag etter skolen var jeg igjen i byn med Marthe og Lea, vi gikk på China Palace og spiste. Det var kjempe hyggelig :-) Ble sittende der en god stund, fordi det regnet sånn ute.. Er så møkklei regnværet nå. Frister liksom ikke å gjøre noe, og motivasjonen til alt synker når det er så dårlig vær. Jeg har forresten fått helt sykt dilla på rød leppestift, syntes det er så fint! Så mamma kjøpte en leppestift fra Chanel på flyplassen på Gran Canaria, og den var utrolig fin :-D Hva syntes du om rød leppestift?

høst

det er begynt å bli såå kaldt ute, og jeg liker det virkelig ikke.. Merker det er en laang stund siden jeg har skrevet et blogginnlegg her, noe jeg egentlig angrer på. Hver gang lesertallet stiger, mister jeg motivasjonen og bare stopper å blogge. JAjaa, vi får se hvor lenge jeg klarer å holde det gående denne gang :-) Håper alle hadde en fin høstferie, for jeg hadde det hvert fall supert! Koste meg med familien og den besteee - Karoline på Gran Canaria. Huff, lengter tilbake allerede! <3

no diggity

Dagen i dag har egentlig gått ganske fort. Vi hadde fotball i gymmen, der vi spilte mot A-klassen, som vi tapte 3-2. Vi ledet omtrent hele kampen, men klarte å rote det vekk på slutten.. Jaja :-) Etter skolen gikk jeg på håndball trening, som var som alltid veldig gøy! Resten av dagen går til å jobbe med forfatterskapet som vi jobber med i Norsk, jippiii. Ha en fin dag alle sammen!

mandag=drittdag

Denne dagen har gått ganske fort i forhold til andre mandager, og resten av kvelden skal jeg øve til enengelsk oppgave vi skal ha i morgen. Til helgen skal jeg på klassetur til polen, det blir nok braa :-D Føler dagene går ganske fort for tiden, så tror uken kommer til å gå ganske fort. Har ganske mye skole denne uken, for det er typisk lærerene å gi oss alt i samme uke. Håper alle har hatt en fin dag!

søndag

-En stund siden jeg har blogget, hehee, som vanlig. Var ikke så flink som jeg trodde jeg kom til å være, menmen. Dagene har gått til skole, håndball og venner! Har ikke fått tatt så mange bilder, har virkelig ikke orket eller hatt lyst. Håper alle har hatt en fin helg! Nå skal jeg spille håndballkamp, så vi snakkees :-)Skal forresten hilse til to herlige, Trym Helge og Bjørnar <3

today

Da var langhelgen over, og det er tilbake på skolebenken igjen i morgen. Er en litt kortere uke, så håper den går fort! Nå skal jeg snart på håndballtrening, etter det skal jeg nok gjøre noe skolearbeid og prøve å legge meg litt tidlig. Ha en fortsatt fin mandag da alle søte <3 <3 <3

savner sommer

Fineste Karoline! Søtere, herligere, mer åpen og nydeligere jente skal man lete lenge etter <3noen bilder fra sommerferiensommeren 2013 er helt over, og jeg kjenner jeg gruer meg til de mørke og lange dagene som venter de neste månedene. Har heldigvis noen ting å se frem til, som f.eks klassetur til Polen og kanskjekanskje syden i høstferien. Er få fridager frem til jul, så blir jo mye skole. Har bestemt meg for å få gode resultater i år :-D

langhelg

endelig helg igjen! Har egentlig ikke gjort så mye de to siste dagene, bortsett fra å teste det nye kameraet og vært på håndballtrening. Har tenkt på å spille inn en sangvideo i løpet av helgen, håper den blir bra. Ellers skal jeg spille håndballkamp i morgen, gleder meg <3

rommet mitt - bilder

hihi, har flere ting på rommet enn klær og seng altså :-) Men fikk ikke tid til å rydde i sminken osv, så lot heller være å ta bilder av det! Dagen i dag har bestått av litt rydding på rommet, før jeg gikk på håndballtrening, etter den var jeg og Thea på Lagunen og shoppet inn litt småting til skole osv. Er veldig trøtt og sliten nå, og så gleder jeg meg til i morgen for da skal vi spille åpningscup. Og såå kommer kanskje fjernkontrollen i posten (hehe, glemte den hos besteforeldrene mine.)

første skoledag

æææ, da var første skoledag unnagjort, og jeg kjenner at jeg gruer meg til å fortsette i tiende. Kommer til å bli et slitsomt år, og jeg vet at jeg virkelig må jogge hardt for å oppnå det resultatet jeg selv ønsker. Tenk at det bare er ett år til jeg skal begynne på videregående. Tiden går fort!

kunne vært sommer året rundt

Synd vært ikke har vært på sitt beste denne sommeren, jeg har vært fall prøvd å utnytte de få dagene det har vært sol så godt som jeg har kunnet! Var faktisk ganske så brun for en stund siden (brunere enn jeg pleier hvert fall..) men føler det forsvant like fort som solen. Jaja, denne sommeren har hvert fall vært veldig gøy :-) Kunne gjerne vært en måned sommerferie til, for min del!

03.08.2013

De siste dagene har bestått av venner og familie,jogging og bading. I dag var første dag på veeldig lenge jeg faktisk så et glimt av solen.. Ellers har den vært pretty much gone. Benyttet den muligheten til å sitte ute og sole meg, selv om solen bare var fremme i knappe 20 min. Har også fått dilla på smoothie igjen, noe som er skikkelig deilig å drikke i varmen :-)

pour it up

skriv gjerne inn bloggen din i kommentarfeltet, så stikker jeg innom og kanskje jeg legger igjen en kommentar <3

boattrip

Har hatt en finfinfin uke på båtferie med noen herlige folk! Jeg og Karoline solte oss hver daaag, og nå har vi endelig fått farge på kroppen vi også. Siste stoppet var i Bergen og da var vi på Rihanna konsert, noe som virkelig var helt rått. Skrek og sang som jeg aldri har gjort før. Eneste dumme med konserten var at den var veldig kort, hun burde vært utpå litt lengre :-) Ellers tusen takk for fine kommentarer, dere er virkelig best <3

running in circles

jordbær♥Er så og si dritt lei av det stygge været nå. Det har regnet i ca fem dager i strekk nå og det burde ha vært sol og blå himmel. Frister virkelig ikke å gå ut for døren andre ganger enn hvis jeg skal ut å jogge, digger faktisk å løpe i regnet, det er egentlig ganske herlig! Ellers må jeg takke for de fine kommentarene deres, de gjør virkelig noe med humøret mitt♥

13 juli

<3 <3 <3

breathing

Er så kjipt at været er så skiftende.. Først er det strålende sol, deretter er det overskyet. Frister ikke å gjøre noe nå som været er så stygt, blir liksom bare sittende inne, hehe. Vurderer sykt å kjøpe nytt kamera, mye fordi jeg har veldig lyst på et nytt kamera som er litt mer avansert, men også fordi det gamle er ganske så slitt. Men så er jeg usikker på om jeg vil bruke masse penger på et kamera. ♥ ♥

050713

elsker sommer ♥ syntes om bildene?

sommerferie

Sommerferie er noe av det beste! Er så deilig, null stress, ingen beskymringer for skole og man kan ta det helt med ro. Og bildene blir finere og lysere, kveldene er lengre, det er varmt, solen er oppe lengre, det frister mer med frukt og bær og man blir rett og slett i bedre humør :-) ELSKER SOMMER <3 Håper resten av ferien går sakte, og at jeg nyter dagene mer enn jeg har gjort til nå. Døgnrytmen er allerede snudd på hodet, noe sikkert flere kjenner seg igjen i.. jaja, det hører med i feriene!

noen ting

dere kanskje ikke visste om meg-jeg elsker elsker elsker jordbær, det er favoritt maten min, hihi- jeg bruker 38 i sko- jeg hater at folk tar meg i ansiktet- jeg har vært i syden over 15 ganger- jeg hater å fly, men likevel har jeg flydd ganske så mange ganger i løpet av livet- jeg har gått på håndball i litt over 7 år - jeg er halvt nynorsk - jeg har gått på turn, basket og hip-hop - jeg er 164cm over bakken- jeg har alltid vært glad i å stå på scenen, uansett om det er sang, dans eller teater- jeg elsker å shoppe, elsker å sole meg, hater å pakke- er veldig veldig veldig redd for slanger, de er så ekle og skumle, æsjæsjæsj ...

tirsdag

åhh, så digg åå skolen i dag, i forhold til sånn det pleier å være på en tirsag. Jeg er en av de få som hater tirsdager, men nå som det er fint vær og sommer er tirsdsagene dobbelt så bra!

innkjøp fra helgen

fra h&m, bikbok, cubus og carlingsDenne helgen har vært veldig koselig! Startet den med beach håndball på fredag, og endte med masse annet gøy. Beklager for lite blogging, men kommer selvfølgelig sterkt tilbake nå :-) I går var jeg med noen av jentene i klassen, noe som var veldig koselig! Var seks stk som overnattet hos meg, heh. Hele rommet var dekket av masse madrasser og dyner. Alt i alt utrolig koselig! Håper alle har hatt en fin helg :-)

konfirmant

bilder fra når jeg var konfirmant 28.04.2013Sorry for at bildene ikke passer til innlegget i det hele tatt, men sånn får det heller være. I dag har alt bare gått nedover, har vært drit sur og lei meg så og si i hele dag. Det gikk bedre etter at jeg var på håndballtrening, og etter at longboardet og nike free run skoene kom! Er super fornøyd, og gleder meg helt sykt til å brune de. For de som lurte bestilte jeg på http://www.sportamore.no, de hadde 3 for 2. syntes om bildene?

halveis i uken

Dagen i dag har gått super fort! Har hatt fri, så har brukt nesten hele dagen på shopping, noe jeg ikke angrer på, hihi. Elsker å shoppe<3 Kjøpte kanskje en del unødvendige ting, men det får gå. Ellers håper jeg på bedre vær i morgen, og at longboardet kommer. Har ventet i seks dager, og det skulle egentlig komme dagen etterpå. Gleder meg så sykt til helg nå. Og ikke minst sommerferie! Partillecup, London osv. La det bli sommerferie nånånå

Innkjøp fra i går

skjorte fra stil, tangle teezer fra enklere liv, sololje, solkrem og after sun fra cubus. Har vært i solen helt siden jeg kom hjem fra skolen i dag, er så utrolig glad for at det endelig er fint vær igjen! I dag skal jeg virkelig prøve å være så mye som mulig i solen, og så håper jeg longboardet mitt kommer i posten snart. Det skulle bare gå 1-2 dager, men nå har det tatt 4-5. Jaja, det kommer vel :-)

party

hadde en fin kveld med jentene i går kveld! Til slutt endte det med at vi hadde film-maraton, og vi så hundrevis av jentefilmer. Veldig koselig :-) Nå sitter jeg og Lea og øver til en presentasjon vi skal ha i morgen. Vi skal ha presentasjonen på spansk, så lurer på hvordan det kommer til å gå!

fruit

Endelig helg! :-D Nå manlger det bare fint vær.. Sånn som jeg har forstått det, kommer det ikke skikkelig fint vær igjen før å søndag, noe som er veeeldig dumt. Menmen, får bare prøve å overleve :-) Håper alle har en fin fredag, så snakkes vi!

summer clothes

helt sykt å tenke på at det faktisk snart er sommerferie! Jeg føler hvert fall at tiden har gått fort siden jul, og håper den går enda fortere nå de siste to ukene som er igjen. I det siste har jeg kost meg ute i solen, med venner, grillfest osv. Elsker virkelig sommeren <3

late dager

HAR FORELSKET MEG I DENNE, ANBEFALES VIRKELIG! JAAA, hva skjedde med bloggingen? HAha, tok meg fri igjen. Trenger vel ikke si at jeg er tilbake, for det skjønner dere vel. Og ja, I really really mean it this time. Kanskje dere lurer på hva jeg har gjort siden jeg ikke har blogget? INGENTING. Har bare vært litt med venner, konfirmasjon, skole og vært litt for lat. En ting jeg faktisk har gjort da, er å lage flickr.. Haha, elsker det! Ha en fin dag videre da, vi snakkees :-)

tirsdag bby

Nå er det faktisk ikke lenge til jeg skal konfirmeres! Vet ikke om jeg gruer eller gleder meg, men caramba som tiden flyr. Denne uken før, går jo for det meste til ting som skal ordnes i siste liten, rydding og sikkert en del pynting. Vet hvert fall at det meste går i rosa, hehe. Ellers skal jeg nok presse inn en del prison break episoder innimellom, fordi jeg rett og slett er hektaaaa. Seriøst. Dessverre er jeg på 4 sesongen nå, noe som da vil si at jeg er ganske nærmt slutten. VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE NÅR JEG ER FERDIG :-( michael scofield<33<<3noen andre enn meg som ser på prison break?

tilgi meg

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget på en stund. Fikk rett og slett nok! Er sikker på at nesten alle bloggere har hatt den følelsen før, at man rett og slett aldri orker. Så jeg tok en pause, i stedet for å blogge kjempe dårlig, fordi jeg bare blogger om det jeg gidder å blogge om. Er vel egentlig ingenting mer å si enn at jeg er tilbake, og gleder meg til å fortsette :-) (som dere ser har jeg ikke fått tatt bilder av såå mye i det siste).

hjemme

Veldig trist å dra, men også deilig å komme hjem igjen. Kjenner at jeg er ganske sliten, men det er vel vanlig etter at man har reist og gått på shopping i mange timer! Er alt i alt super fornøyd, og hadde en kjempe fin opplevelse. Nå skal jeg lese gjennom e-poster og bursdagsmeldinger. Håper jeg kommer gjennom alt i dag! Hva gjorde dere i helgen?

next stop Oslo

JIPPI JEG ER FEMTEN ÅR I DAG! :-D Så nå må jeg nesten løpe, fordi jeg skal til Oslo om knappe to timer. Så vi snakkes!

no sleep

Døgnrytmen er jo som vanlig snudd på hodet, men var veldig kjekt på skolen i dag selv om jeg var trøttitrynet. Rett etter skolen var jeg med Thea i byn, så vi spiste på Egon og shoppet litt viktige ting. Burde egentlig tatt med meg kameraet, men frister ikke uten den ødelagte linsen miin (som jeg sikkert nevner i hvert innlegg). I morgen skal Thea ta bilder av meg, så da blir det endelig litt nye bilder!

smile, it's a new day

Da er det siste dagen av påskeferien, og jeg føler meg selvfølgelig ikke klar til skole i morgen, men det må jeg vel nesten bare være. Blir sikkert deilig å komme til vanlige rutiner igjen, NEI HVA ER DET JEG SIER. Skulle ønske vi kunne hatt lengre ferier! Men blir hvert fall normal blogging fremover, så det ser jeg frem til. hva har du gjort i påskeferien?

backbackback

Yo, hei, heisann, hallo. Har virkelig hatt en koselig påskeferie, med mye frem og tilbake, hehe! Er vel sånn jeg liker det, men har vært litt stress akkurat de to siste dagene. Nå skal jeg bare nyte de siste dagene, og blogge mer.. Håper dere tilgir meg for fraværet mitt, men nå er jeg tilbake! Har hatt en fin uke med Naomi (kusine), Sindre og Frida :-)

red lips

I går gikk vi litt rundt i "byen", bare for å finne på noe. Men det er rett og slett ikke mye å finne på, hehe. Vi er jo i sunnfjord, som jeg sikkert har sagt firehundre ganger allerede. Tror svarene til spørsmålsrunden kommer snart, altså i kveld (hvert fall noen), hvis ikke jeg tar helt feil. Bloggen er sikkert kjempe kjedelig for tiden, men det blir bedre!

gangsta

HEEEI, en stund siden sist! Sorry for dårlig blogging, men har ikke linse til kamera, så sliter litt.. Har hatt noen fine dager med Naomi, som bor med meg her i sunnfjord. Må nesten gå nå, men vi snakkes mer i morgen! hva har du gjort til nå i ferien?

rolig mandag

Holder ikke helt kontrollen på hvilkene dager det er hver dag, så fikk nesten sjokk når jeg fant ut at det var mandag i dag. Dagene går for fort.. Det blir rolig i dag, for har ingen planer og er alene hjemme også. Skulle egentlig til Førde i dag, men siden ingen kunne være og ingen kunne kjøre meg, så blir det til at jeg heller reiser i morgen. Men nå går jeg og sminker meg, så vi snakkes! Hatt en fin påske til nå?

Saturday Morning

Dagen på skolen i går gikk utrolig fort og var veldig koselig! Bortsett fra at vi hadde matteprøve i to timer, noe som gikk utrolig sakteeee. Vi sluttet 12, og da løp alle rundt og ga klemmer til hverandre, heheh, jeg var selvfølgelig en av dem. Og så fikk jeg et søtt påskeegg med godteri av Marthe, noe som var utrolig hyggelig! Hun har blogg forresten - marthemhm.blogg.no Nå skal jeg kanskje pakke, fordi vi skal kanskje reise, hehe. Kanskjekanskje. Så vi snakkes! Ha en fin dag folkens, og nyt ferien : - )

syk på en mandag

Heeeyy peopleee. Sorry for mitt lille fravær, har vært litt dårlig de siste dagene. Kommer kanskje til å ha en pause fra bloggingen en stund. Har ikke bestemt meg hundre prosent, men tror det blir best sånn. Vi får se :-) Vi snakkes!

vinteren vil jo ikke forsvinne

That's me. Og takene på nabohusene. Og litt is på en gren. Våknet dessverre syk i dag, føler bare for å ligge i sengen i hele dag, noe jeg også kommer til å gjøre. Føler bloggingen min suger, rett og slett. Merker det også, statistikken har bare gått nedover, bortsett fra i går - hele 308 lesere var innom og 605 sidevisninger. Gjett hvem som var stolt og super glad? Håper virkelig, virkelig, virkelig det fortsetter. Har jo spurt om det mange tusen ganger, men HVA liker dere at jeg blogger om? Vet at det er min blogg, men hadde hvert veldig kjekt om dere kom med innspill til hva jeg kan blogge om! Har også lyst på nytt design og header, men vil/orker ikke lage selv (hehe, blir aldri fornøyd..) Så kommer til å pøve å få tak i det i nærmeste fremtid.

fun time

bildene fra dagen i går med Lea, ssyyyykt kaldt forresten.. Helt siden jeg kom hjem har jeg sett på Prison Break og slappet heeelt av. Deilig å kunne slappe av på en egentlig ganske så stressende dag. Har også tenkt å trekke vinnerne fra linkerunden enten senere eller i morgen, så dere har en siste sjanse til å melde dere på her. Også må dere gjerne fortelle meg hvis det er noe dere gjerne vil ha en video om, eller hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om. Tar i mot alle tips! Og forresten, får en del spørsmål i innleggene som dere f a k t i s k u t r o l i g nok kan finne i "ukens spørsmål". Har sagt det hundre ganger, så håper dere leser dette nå og finner svar der : - )

girly

Vet ikke hvor parfymene er kjøpt, men neglelakken er kjøpt på en butikk i Halden (burde sikkert vært mer detaljert, men husker dessverre ikke akkurat hvilken butikk).Var ikke meningen å glemme dere helt bort i dag, men det skjedde jo dessverre.. Sovnet med en gang jeg kom hjem og når jeg våknet var det håndballtrening. Hater mandager, virkelig. Gleder meg så sykt til påskeferie, og det er bare to uker til.

fastelaven hver søndag?

Denne helgen har gått i ett, men samtidig vært veldig avslappendes. I dag sminket jeg Lea og så gikk vi ut og tok noen bilder, noe som ikke fristet i det hele tatt. Etter å ha tatt hundre plagg på og ikke funnet noe jeg ville ha på meg, så ga jeg nesten opp. Lea derimot, hun prøvde vel alle klærene mine og ble cirka fornøyd med alt. Men vi kom oss ut til slutt. I sted bakte mamma boller, jeg pisket krem og så lagde vi fastelavens boller igjen, hihi. ELSKER BOLLER. Synd (ikke hvis man tenker kalorimessig) jeg ikke orker mer enn en bolle før jeg er stappa. Syntes også bollene ble utrolig fine, noe som faktisk har litt å si. Men hadde nok ikke orket fastelaven hver søndag, hadde sikkert blitt utrolig lei av det til slutt!

nest beste dagen i uken

Endelig helg, og denne helgen skal nytes. I dag skal jeg nok bare på trening og slappe av hjemme, i morgen får jeg overnatting av min gode venninne som heter Lea, hihi. Vi skal til byn med noen fra klassen, og så skal vi sikkert kose oss med en film eller noe senere. Det blir nok koselig! Forresten så blir det ingen del 2 på spørsmålsrunden, blir heller sånn at jeg starter med ukens spørsmål igjen. Har fått en del spørsmål denne uken som kommer til å bli svart på, sammen med resten av spørsmålene fra spørsmålsrunden. Men dere må også tenke på at jeg sikkert har svart på en del spørsmål fra før som dere lurer på. F.eks "hvor redigerer du bildene dine?" og "hvilket kamera har du?". Så da bare ser dere under "ukens spørsmål eller "ukategorisert". Ha en fin helg da dere : - )

details

Har vært utrolig fint vær i det siste, en del sol og blå himmel. Noe som gjør at det blir solnedgang, fine kvelder, og det begynner å bli mørkt seinere enn det det gjorde for en måned siden. I går klarte jeg å sovne klokken 19 og våkne klokken 4 om natten, noe jeg er skikkelig stolt av, hehe. Har fått en del spørsmål om jeg kan vise dere rommet mitt, noe jeg selvfølgelig sier ja til, men er ikke helt ferdig med rommet enda. Så det ble bare noen detaljer, og litt sminke nå.

kort hår?

Haha, trenger vel ikke å si at håret er gjemt under genseren? JAA, der er verste dagen i uken nesten forbi, og jeg kan fortsette uken med glede. Ikke akkurat helt med glede da, men skal på shopping i morgen og det blir bare så utrolig digg. Og så får jeg mobilen min tilbake, og for de som lurer på hvor den har vært, så glemte jeg den i går når jeg reiste. Jeg som pleier å ta den med overalt, siden den er en av de kjæreste tingene jeg eier, men neida.. Kommer selvføglelig til å vise dere hva jeg kjøper i morgen, kjære, flotte, fine, søte, blogglesere som liker å kommentere negativt. Neida haha, dere er de beste : - ) Håper alle har hatt en fin dag, og gjerne fortell meg hva du pleier å gjøre på mandager!

søndag med andre ord

Nå er ferien snart slutt, og jeg hater det. Hehe, tanken på at det er skole er som vanlig ikke en god tanke. Høydepunktet neste uke blir skidagen på onsdag, noe jeg faktisk har gledet meg til, hehe. Var litt trist å reise fra Askvoll, men det var også litt deilig å komme hjem igjen. Gleder meg så sykt til helgen igjen, hehe. Skal bli flinkere på skolen altså, én dag folkens, én dag. Tusen takk for kommentarene på innlegget i går, smilte på hver eneste kommentar! Er ikke dere herlige, så vet ikke jeg. Setter enormt pris på det <3

trening i ferien

Som dere sikkert har fått med dere hundre ganger, så er jeg i Askvoll og derfor blir det ingen vanlig trening. Så nå har jeg faktisk klart å stå opp for å løpe, og når jeg er ferdig skal jeg lage noen videoer som kommer på bloggen i nærmeste fremtid. Skjønner ikke hvordan jeg har klart det, men jaja, ha en fin dag!

Bloggen er 1 år i dag

Haha, helt sykt at jeg har klart å holde meg til samme bloggen i 1 år nå! Men jaja, flere skal det bli. Ser virkelig frem til å fortsette med bloggingen nå, føler det går rette veien, eller at jeg hvert fall har klart å blogge hver dag i nesten en uke for det er jo ulikt meg. Lagde egentlig denne bloggen fordi jeg skulle skrive noe til Thea, min bestevenninne som har bursdag om tre dager. Men så ble det til at jeg startet å blogge, og selv om jeg ikke har vært utrolig flink til å oppdatere, så angrer jeg ikke på at jeg startet. Tiden flyr, skal snart konfirmeres også, huff, hjelp. Snart voksen.

turn my swag on

sooool og fint vær! Nå nærmer sommeren seg bare mer og mer, og jeg gleder meg så utrolig mye. Er nok ikke alene om det, eller? Benyttet det fine været til å ta noen bilder, og nå skal jeg snart finne på noe med noen, må bare finne en som vil finne på noe. Tusen takk for fine kommentarer, dere er virkelig de beste leserne! Ha en fin dag alle sammen : - )

oh lola

Nå blir det shopping igjen! Endelig, haha. Stresser helt sykt akkurat nå, løper rundt i hele huset for å finne alt jeg ikke finner og Frida forsvinner bare. Men vi må stikke nå, så ha en fin dag folkens!

morning

I dag blir det ikke mer blogging enn dette innlegget, fordi resten av dagen kommer jeg til å pakke for så å kjøre til Bergen igjen. Har vært hos besteforeldrene mine fra lørdag til nå, så skal til Bergen for å spille en håndballkamp, og så skal jeg tilbake. Håper også på å shoppe litt, og møte noen venner. Ha en fin dag, kjære bloggelsere. HEHEH, gleder meg til å kjøre 4 timer med bil nå.

bloggingen starter igjen

Klarer meg rett og slett ikke uten blogging, neida, joda, men ja, de som blogger skjønner sikkert hva jeg mener. Er alltid noe som får meg til å starte, og alltid noe som får meg til å slutte. Denne ganger var det faktisk på grunn av familien, og det at jeg brukte all for mye tid på det. Håper dere alle har hatt det bra siden sist!
hits