fredag

Er såå lykkelig for at det er fredag og helg! Denne uken har gått fort, men sakte. Skolecupen i går fikk helt ræva, tror vi tapte 3 av 4 kamper elns. I morgen skal jeg sikkert finne på noe med noen fininger, og i kveld skal jeg egentlig bare slappe av og se serier. Nyt helgen folkens :-D

onsdags kveld

Heihei! Ble et sent innlegg i dag, i og med at jeg sovnet nesten rett etter skolen i dag.. Hehe typisk meg. I syv tiden var det trening og nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen! I morgen skal vi ha håndballcup med skolen, og det gru/gelder jeg meg til. Aner ikke hvordan det kommer til å gå, men satser hvert fall på at vi ikke taper alle kampene :-D

hvit topp

æææ, er så forelsket i denne toppen jeg kjøpte på gina tricot! Det er så fint med kryssen på ryggen, digger sånne detaljer som gjør et plagg mye finere. hva syntes du om toppen?

innkjøp fra helgen

rød og hvit topp + bukse fra Gina Tricot, skjorte fra Mango huff, mandagene er alltid like forferdelig. Har egentlig gått i søvne i hele dag og vi fikk karakterkortet i dag, heheee... Satser på at denne uken bare går så fort som mulig, egentlig! På torsdag skal vi ha skolecup i håndball, så det blir vel gøy. Håper vi vinner noen kamper i det hele tatt :-) har dere hatt en fin mandag?

strong is the new skinny

Hei alle fine! Ble litt lite blogging på meg likevel ja, hehe. Har null blogglyst, null inspirasjon, og ser negativt på det meste for tiden. Har vært syk i en uke, og det er helt utrolig kjedelig. Uansett.. vet ikke om dere husker at jeg skrev et "innlegg" om trening og kosthold før jul, der jeg skrev at jeg skulle endre kostholdet og trene mer? Vel, det klarte jeg frem til juleferien, hehe. Og jeg har klart det sånn noenlunde etter juleferien, men jeg må stramme det inn nå. Har vært for sløv, det frister liksom ikke og gå ut å jogge, eller jogge på mølla, eller kjøre styrke. Må vel bare presse meg selv, for det er jo kun meg selv det går på :-)

cake pops

I juleferien bakte jeg sånne cake pops, fordi jeg syntes de ser så utrolig fine ut, og lurte på om de smakte like godt som det ser ut som. Haha, jeg likte det ikke i det hele tatt. Det var rett og slett ikke helt min smak. Men de ser hvert fall fine ut! Skolen går i ett for tiden. Karakterene våres har ikke blitt satt enda, så vi må fortsette å stå på helt til 20 januar. Døgnrytmen min er også helt snudd, så ender med at jeg ikke sovner før langt ut på natt. Dermed har jeg null energi, og føler jeg bare blir mer og mer utslitt. OG på søndag når jeg skulle farge håret BRUNT endte det opp med at det ble SVART, så dere kan jo gjette hvem som er utrolig skuffet?Men vi snakkes!

rosa

ha en fin kveld fininger!

juletiden er over

Så nå er det tilbake på skolebenken, uansett om vi liker det eller ikke. Nå som vi nettopp har startet på det nye året, har jeg tenkt å starte på nytt med bloggingen. Så nå skal jeg klare å holde bloggen oppe, uansett hvor mange uppturer og nedturer. Gleder meg til å fortsette, og forhåpentligvis er dere litt glade for det også <3 vi snakkes!
hits