Grillingz

Hadde en fin kveld med Marthe, Lea, Stina, Lykke, Hanne, Kristin og Kamilla i går. Vi grillet og badet i jacuzzi :-D Vi har det alltid så kjekt sammen, jeg har virkelig de beste vennene! Vi trengte virkelig en dag der vi bare slappet av, og koste oss. Vi hadde jo tentamen i dag, så det passet fint at vi gjorde det i går! I dag ble jeg ferdig på tentamen klokken 12, etter det valgte jeg frivillig å være igjen på skolen for å jobbe med K&H til klokken 2. I fire-tiden i dag jogget jeg og Marthe den faste runden på ca 6km, som var kjempe koselig og deilig i og med at det var så fint vær. Digg!

sommervær

Skulle virkelig ønske det var fint vær hele året. Merker at humøret stiger, treningsmotivasjonen stiger og ja alt er så mye bedre når det er fint vær! I morgen skal jeg og Thea ta bilder til bloggen, og på torsdag eller fredag skal meg og noen herlige jenter og gutter grille :-D Kjenner jeg gleder meg til sommerferie nå!Må takkefor fine kommentarer på bloggen i det siste, dere er virkelig best :-D

Nike løpesko

Fikk noen spørsmål om løpeskoene mine som er modellen Flyknit Air Max. Kjøpte de i London på Nikebutikken i Oxford Street. Tror det er nyeste modellen eller noe, syntes hvert fall de er super freshe og de gir meg mye motivasjon til å løpe. De e kjempe behagelige å løpe med, i begynnelsen føltes det som om de ikke hang skikkelig på foten, men det er en vanesak og nå er de som sagt herlige å ha på. Er veldig fornøyd! Har tidligere løpt med Nike free run, de er jo noe lettere og tynnere og ga foten større belastininger når jeg løp ute på asfalt, enn det disse skoene gjør. Så jeg er veldig fornøyd med at jeg byttet til disse :-D

treningsglad

Er meldt mye fint vær resten av denne uken, så da kan vi bare finne frem joggeskoene og jogge ute! Noe jeg gjorde i dag, til tross for at jeg egentlig er syk. Men klarte ikke la være når jeg så solen skinne inn på rommet mitt! Blir så fort møkklei av å løpe inne på mølle. Men må man så må man.. Jeg er vel ikke den eneste som trener meg i hjel for å kunne gå med bikini i sommer? Hehe. Får så mye mer treningsmotivasjon når det er fint vær!Liker dere å løpe ute?

lese din blogg?

skriv gjerne inn bloggen din eller en blogg du liker i kommentarfeltet :-)

søndag

Denne helgen har gått kjempe fort, og jeg er egentlig ikke klar for enda en uke med skole. I går kom Karoline til meg for å sove over og vi gikk ned til en i klassen med mange folk! Var koselig :-) I dag lagde vi pannekakertil frokost, etterfulgt av at vi gikk ut en tur. Så kjørte vi Karoline til toget, noe som alltid er like kjipt. Håper alle har en fin søndag videre, så snakkes vi :-D har dere hatt en fin helg?

sminkebordet

sminkeeeee:-D Dette sminkebordet fikk jeg til jul, av besteforeldrene mine. Er kjempe fornøyd! Uheldigvis er det som oftest veldig rotete, men jeg prøver å ha så god orden som mulig. Det er kjøpt på IKEA til dem som lurer :-D Akkurat nå sitter jeg her med Lea og Marthe, og jobber med samfunnsfagprosjekt. Vi jobber kjempe bra og har kommet kjempe langt.. Vi er altså produktive og veldig effektive.

victoria's secret bikini

Kjøpte denne søte bikinien i london på victoria's secret, syntes hvit bikini er så fint, hvert fall når man er sommerbrun! Husker ikke nøyaktig hva den kostet, men kan gjerne finne det ut om det er noen som lurer på det. Savner London så fælt :-( Var så koselig, og vi bodde på verdens fineste hotell! The cumberland tror jeg det heter, var sykt sentralt. Lå i enden av oxford street, Primark og Topshop lå bare 15 meter bortenfor. Håper jeg skal tilbake dit snart!

"endelig" mandag

Nå de siste dagene har jeg fått mye kjeft av venner og fått en del spørsmål angående bloggingen min, hehe. Vi kan vel alle være enige om at på en skala fra 1-10 så ligger bloggingen min på -15. Har ikke klart å blogge regelsmessig, og jeg klarte å miste minnekortet til kameraet - eller rote det bort, nærmere sagt, men i dag fant jeg det igjen. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke begynne å blogge igjen? Jeg liker det jo, så ja! Siden sist har det egentlig ikke skjedd så mye, håret mitt har blitt en del lysere faktisk (heldigvis) og jeg har fokusert mye på trening og kosthold. Skrev jo for en stund siden at jeg skulle skjerpe meg, og det har jeg da altså klart! Så nå er jeg tilbake på bloggfronten, satser på at jeg klarer å holde det gående nå da :-) Vi snakkes kjære søte lesere (som sikkert ikke er så mange, haha)
hits