Rabattkode på To Die For Swimwear

Da har jeg ordnet en rabattkode til dere på To Die For Swimwear, de har mange vakre bikiner og selv om sommeren snart er over er det likevel aldri for sent å kjøpe seg ny bikini. Bikiniene kan dessverre ikke returneres, men bytte av størrelse o.l er selvfølgelig greit. Rabattkoden er: Andrinebauge Håper dere finner dere noe fint! (bildene er lånt fra google)

Sommerfavoritter fra Nelly

//inneholder annonselinker 1. HER 2. HER 3.HER1. HER 2.HER 3.HER 4.HER 1. HER 2. HER3. HER ♥

Nelly wants

Anastasia Contour Kit (link) - Anastasia Dip Brow Pomade (link) -The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter (link)1 (link) 2 (link) 3 (link) 4 (link) 1 (link) 2 (link) 3 (link) 4 (link) 5 (link) <3

Red

Skjorten og buksen er fra Mango, smykket fra Bikbok og jakken husker jeg ikke.hva synes dere?

white

Åh, endelig litt sol igjen! Jeg og Frida har brukt mye av ettermiddagen på å ta bilder til bloggen, så nå skal vi rett ut på en båttur for å ta litt bilder og hente noen venninner. Så ser vi om vi reiser på butikken, eller om vi heller bare reiser hjem! En koselig kveld blir det hvert fall :-) Vi snakkes søtinger <3©Bildene er tatt av Frida Olset

outfit of the day

cardigan fra benetton, sko og bukse fra mango I dag har jeg ikke gjort så mye, har vært med søskenbarna mine og ellers hatt besøk av diverse familie. For noen dager siden fikk jeg spørsmål om jeg ville være med å surfe i Hoddevika, og det sa jeg selvfølgelig ja til. Gleder meg helt sykt til å prøve det ut og håper jeg får det noenlunde til, hehe. Men nå må jeg nesten løpe, skal først hjelpe bestefar å få inn tven (haha) og så skal jeg og Frida kjøre en tur i båt. Vi snakkes :-) ©Bildene er tatt av Frida Olset

new dress

Denne fine hvite kjolen bestilte jeg fra nelly for å bruke den på avslutningen på skolen. Den kom faktisk akkurat i tide, og jeg fikk egentlig ikke brukt den så mye.. Den blir hvert fall med til syden, tror den blir kjempe fin til solbrun hud! Bestilte kjolen i S og den passet bra, stoffet var litt tykkere og lengre enn forventet, men det gjorde ingenting :-) Synes detaljene på ryggen er det fineste med kjolen. Dere finner kjolen HERpå 50%

victoria's secret bikini

Kjøpte denne søte bikinien i london på victoria's secret, syntes hvit bikini er så fint, hvert fall når man er sommerbrun! Husker ikke nøyaktig hva den kostet, men kan gjerne finne det ut om det er noen som lurer på det. Savner London så fælt :-( Var så koselig, og vi bodde på verdens fineste hotell! The cumberland tror jeg det heter, var sykt sentralt. Lå i enden av oxford street, Primark og Topshop lå bare 15 meter bortenfor. Håper jeg skal tilbake dit snart!

hvit topp

æææ, er så forelsket i denne toppen jeg kjøpte på gina tricot! Det er så fint med kryssen på ryggen, digger sånne detaljer som gjør et plagg mye finere. hva syntes du om toppen?

innkjøp fra helgen

rød og hvit topp + bukse fra Gina Tricot, skjorte fra Mango huff, mandagene er alltid like forferdelig. Har egentlig gått i søvne i hele dag og vi fikk karakterkortet i dag, heheee... Satser på at denne uken bare går så fort som mulig, egentlig! På torsdag skal vi ha skolecup i håndball, så det blir vel gøy. Håper vi vinner noen kamper i det hele tatt :-) har dere hatt en fin mandag?

I don't care

syntes om bildene?

enchante

en outfit jeg glemte å poste fra gran canaria.. Skjørt og topp fra pull&bearha en fin lørdagskveld, dere er herlige <3

antrekk - glitter kjole

HEIHEI! forsvant fra bloggingen igjen jeg.. Har vært på treningsleir meg håndballaget i åtte dager, derfor har jeg altså da ikke blogget. Har vært utrooligsuperduper gøy, så mange herlige folk <3 Kommer faktisk til å savne det! Men skal også bli deilig å endelig sove i over seks timer, det ser hvert fall jeg frem til. Og nå nærmer skolen seg bare enda mer, kjenner jeg begynner å stresse allerede. Føler meg ikke klar til skole nå..syntes om antrekket?

rad

tusen takk til flinke Frida som tok bildene.Sommerferien har virkelig bare flydd avgårde, og ikke har det vært vær man kan skryte veldig av heller. Tok noen bilder med Frida i går, og det samme skal jeg gjøre i dag. Lurer på om jeg skal lage et innlegg der jeg viser dere hvilke blogger jeg leser? Har begynt på en video der jeg viser hvordan jeg redigerer bildene, sånn som dere ba om :-)syntes om bildene?

sommer antrekk

syntes om antrekket?

leopard print

eeelsker bilder på høykant, hehe. Lurer på om jeg skal begynne å videoblogge litt mer, og jeg har bestemt meg for å fortette med bloggingen. OG så har jeg klart å låse autofokusen på kameraet eller objektivet, noe som har gjort meg desperat til å reise til byn eller lagunen. Kommer virkelig ikke til å klare meg uten kameraet i påsken, så må få fisket det før jeg reiser på fredag. Gleder meg sånn til påskeferie nå! Kommer til å reise til SUNNFJORD (hehe, ikke sogn som jeg skrev tidligere), fordi vi skal forbrede masse til konfirmasjonen. Og så må jeg sikkert gå i kirken et par ganger.. hehe. Syntes om bildene?

shoes from bianco

Kjøpte disse skoene litt før jul og tok noen bilder av dem, syntes de er utrolig kule! Elsker glitter, hihi. I dag var vi byn, kjøpte egentlig ingenting.. BORTSETT fra noe stilig som jeg skal vise dere i morgen, tror det blir drit kult! Vi koser oss utrolig mye, masse godteri og film, hihi. We're gonna get fat or something, neeeeidaaa.. Fine sko?

hettegenser med skinnarmer

HOT OR NOT?

birthday outfit

har vært barnepasser fra klokken 10 i dag, og nå fortsetter det! Hehe, er jo utrolig koselig da :-) Her er outfiten for en bursdag jeg var i for en stund siden, hva syntes dere?

innkjøp 22.februar

topp bikbok, skjorte cubus, solbriller bikbok hva syntes du?

outfit 3.desember

bukse carlings, jakke vet ikke, skjorte carlings, bandana, glitter, sko ugshva syntes du?

outfit 2.desember

Har vært på hotell og spist i dag, sammen med familien! Selv om det ikke var så mye jeg likte der, så var det veldig koselig. Håper vi gjør det igjen. Bilder fra dagen i dag kommer sikkert en av dagene nå. Håper alle har hatt en fin dag og at alle gleder seg like mye til jul som meg, hehe. Can't wait.

innkjøp de siste dagene

topp fra bikbok, genser fra monki, kjærlighet + cupcakeformer + hjerteformer fra galleriet, leppeskrub fraaccessorizeHaha, kjøper alt for mye tull. Kjøpte egentlig kjørligheten til pynt, men så knakk den.. Ellers har jeg laget hjerteformede skjokolader (med hjerteformen). Kan sikkert vise hvordan jeg gjør det en gang, hvis noen har lyst til å se. Ha en fin dag folks! Forresten det er 1.desember i dag. Snart jul og ferie!

outfit 22.nov

sko mango, tights pull and bear, skjorten (under) pull and bear, genser bik bokBildene ble ikke tatt i dag, men siden jeg har på meg nesten det samme i dag, så poster jeg det nå. Har så og si vært trøtt i hele dag, og det har sikkert mye med hvor mørkt det er ute. Har blitt skikkelig bloggavhengig, noe dere sikkert har merket. Og det er kommentarene deres og det at dere gidder og gå innpå bloggen min som motviverer meg, så tusen takk!

outfit 8.okt

shorts h&m sko toms genser mango vest carlingsSkulle egentlig poste det i går, meeen fikk ikke tid. Får liten tid til blogging, og det blir for kjedelig for Lea å måtte vente, ta bilder osv. Så beklager for lite blogging.hva syns dere om outfiten?

outfit 3.okt

skjerf ? dongeriskjorte only tights ? rød skjorte bikbok sko uggsHar hatt en bloggpause, er tilbake nå : - )

red bandana

Jeepp, hehe. Enda flere bilder av meg. Seriøst, må begynne å vurdere å ta med kameraet ut litt eller hvert fall ta bilder av noe annet snart. Var tenkt å vise rommet mitt, siden noen har spurt om det, men da må jeg rydde deg først. Og da må jeg ikke skifte klær rett etterpå for da blir det bombet igjen. Er en rotehøne. Jeg mener det. Når jeg skifter klær, tar jeg på med minst 456 plagg før jeg bestemmer meg for hvilket jeg vil ha. Noen andre som er sånn også? Var det jeg tenkte, hehe.

OUTFIT

topp fra H&M, jakke/cardigan fra outfittersnation, shorts fra zara

outfit - tame my wild heart

shorts zara topp h&mEndelig har sommerværet kommet! I dag har jeg passet unger igjen, og senere skal jeg på fotballbanen med noen folk. Hehe, har hatt noen ganske kjedelige og ensome dager her, men endelig får jeg vært med noen. Det blir nok kos! Men ha det, må stikke å gjøre meg klar. Kos dere videre!

favoritt genser

Dette er min favoriitt genser! Kan være litt irriterende at den glir ned, men den er sinnsykt deilig og herlig å gå med. Som sagt, kjøpt på bikbok, vet ikke helt om de hadde den i andre farger også, men tror det. Hva syns du om den? 

outfit 27.juli

genser bikbok jakke zara shorts zara sko Jeffrey Cambell (bikbok). . .
hits