some of my favorite makeup products

<3

fuktighet til leppene

//Sponsede produkter - ærlige meninger Åh for noen herlige produkter! Ble kjempe glad når jeg fikk disse i postkassen og så hva det var, fordi jeg har manglet leppeprodukter som gir fuktighet til leppene. De lukter fantastisk (hvert fall Bringebær Rosé som er min favoritt) og ikke minst smaker de også utrolig godt, haha! Siden de inneholder mandelolje, smelter det på leppene noe som gjør det utrolig behagelig å påføre.Disse skal jeg hvert fall ha med meg i vesken og det er noe jeg kommer til å bruke ofte :-)Hvis du trenger et produkt som gir fuktighet til leppene er disse virkelig noe jeg vil anbefale og de er utrolig billige (tror det er maks 39kr for hver)! Med tanke på hvor mye det er i hver krukke, er ikke det mye for et bra leppeprodukt spør du meg :-)

NARS

//inneholder annonselinker Ble utrolig glad når jeg fant ut at de har Sephora i Køben, og det ble selvfølgelig mange turer innom den. Dette er to av tingene jeg kjøpte, som jeg er mest fornøyd med. Begge produktene har en utrolig bra dekkevne, og blender utrolig godt inn i huden. Nars er et ganske dyrt merke, men herregud det er verdt det spør du meg. Designet på produktene er jo en sjarm i seg selv. Det er veldig synd at de enda ikke har fått Nars i Norge, men vet at blant annet Asos (link) selger det.

solpudder

Solpudderet jeg bruker er Guerlain sitt terracotta pudder. Jeg har den mørkeste fargen, og kjøpte mitt på Kicks i Bergen. Har også sett det på flesland og jeg angrer veldig på at jeg ikke ventet for å kjøpe det der, i og med at det er mye billigere. Betalte 600kr elns, og kunne betalt 400. Det er hvert fall utrolig bra og jeg har bare hørt positivt om det av andre. Jeg legger pudderet på kinnbena og i pannen, og noen ganger på halsen for å jevne ut fargen! Har vært lite blogging på meg de siste dagene i og med at jeg reiste til Bergen igjen i går. Er bare en dag til Mallorca, og jeg klarer nesten ikke vente! Soler meg hver dag for å få et godt underlag (?) for å bli mest mulig brun der nede. Gleder meg :-D

sminkebordet

sminkeeeee:-D Dette sminkebordet fikk jeg til jul, av besteforeldrene mine. Er kjempe fornøyd! Uheldigvis er det som oftest veldig rotete, men jeg prøver å ha så god orden som mulig. Det er kjøpt på IKEA til dem som lurer :-D Akkurat nå sitter jeg her med Lea og Marthe, og jobber med samfunnsfagprosjekt. Vi jobber kjempe bra og har kommet kjempe langt.. Vi er altså produktive og veldig effektive.

marc by marc jacobs

må bare beklage for lite blogging, og komme med den unnskyldningen at det faktisk er sommerferie! Har fått noen spørsmål, der de fleste handler om hvordan jeg redigerer bildene mine. Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å vise hvordan, men skal hvert fall prøve å få det til på en eller annen måte. Ellers så var partille cup heeelt utrolig! Anbefales virkelig til alle som spiller håndball, å dra på partille med laget. Ellers har dagene siden jeg kom hjem gått så fort, helt til i dag. I dag har jeg hatt en ganske rolig dag, og fått gjort en del ting :-) Hvordan har din sommerferie vært til nå?

Make up by mac

(leppestiften jeg har på meg, er ikke fra mac) Jeg og mamma kjøpte noen nye ting fra Mac i går, og da bestemte jeg meg for å prøve det ut i dag. Vi kunne velge farger på øyenskyggene og siden favorittragen er blå, så måtte jeg ta en med blå. Og leppestiftene prøvde vi å ta i farger vi ikke hadde fra før, selvfølgelig. Så ble en burgunder rød og en ganske "nude" farge. Også må jeg bare si at de var utrolig hyggelige på butikken! --

nye øredobber

fra bikbok hva syntes dere?

everyday makeup

Til øynene:Maskara - Volume Million LashesØyenskygge (lys) -MacØyenskygge (mørk) - MakeUpStoreEyeliner - Clinque 01 Black DiamondØyenskygge kost - Er ikke helt sikker på hvor denne er fra, men det står "définition" på den.Til fjeset:Pudder - Sensai SPF 15Foundation - Maci fargen C4Børste (lys) - MacBørste (mørk) -MakeUpStoreSolpudder - Isadora HIGHLIGHT BRONZE 44Hvilken sminke bruker du?

bad hair day

Unnskyld for lite blogging i går, skjedde bare så mye og jeg var opptatt for det meste. Er tilbake nå, og senere kommer det et innlegg om sminken jeg bruker, hvis det er noen som vil ha det. Håper alle hadde en fin dag i går, og har en fin dag i dag!

red lips

Kjøpte meg en rød leppestift for en stund siden, ville prøve hvordan det så ut med røde lepper. Vet ikke helt om jeg likte det så godt på meg, men syns alle andre kler det super godt! Hva syns du om røde lepper?  
hits