løping + ny header

I dag sov jeg lenge uten vekkerklokke for første gang denne ferien. Det var ikke annet enn kjempe deilig og jeg følte jeg hadde overskudd på energi når jeg våknet, derfor bestemte jeg meg for å jogge en tur. Vanligvis jogger jeg 8 km, men i dag løp jeg 10,5km! Er kjempe fornøyd og litt sliten, men har en god følelse i kroppen og ikke minst god samvittighet. Målet er 2 mil, så satser på at jeg klarer å få det til innen sommerferien er ferdig. Nå er jeg hvert fall halveis :-DLagde forresten også en ny header til bloggen i sted, av noen bilder vi tok i går. Syntes designet ble litt finere nå :-)

Nike løpesko

Fikk noen spørsmål om løpeskoene mine som er modellen Flyknit Air Max. Kjøpte de i London på Nikebutikken i Oxford Street. Tror det er nyeste modellen eller noe, syntes hvert fall de er super freshe og de gir meg mye motivasjon til å løpe. De e kjempe behagelige å løpe med, i begynnelsen føltes det som om de ikke hang skikkelig på foten, men det er en vanesak og nå er de som sagt herlige å ha på. Er veldig fornøyd! Har tidligere løpt med Nike free run, de er jo noe lettere og tynnere og ga foten større belastininger når jeg løp ute på asfalt, enn det disse skoene gjør. Så jeg er veldig fornøyd med at jeg byttet til disse :-D

treningsglad

Er meldt mye fint vær resten av denne uken, så da kan vi bare finne frem joggeskoene og jogge ute! Noe jeg gjorde i dag, til tross for at jeg egentlig er syk. Men klarte ikke la være når jeg så solen skinne inn på rommet mitt! Blir så fort møkklei av å løpe inne på mølle. Men må man så må man.. Jeg er vel ikke den eneste som trener meg i hjel for å kunne gå med bikini i sommer? Hehe. Får så mye mer treningsmotivasjon når det er fint vær!Liker dere å løpe ute?

strong is the new skinny

Hei alle fine! Ble litt lite blogging på meg likevel ja, hehe. Har null blogglyst, null inspirasjon, og ser negativt på det meste for tiden. Har vært syk i en uke, og det er helt utrolig kjedelig. Uansett.. vet ikke om dere husker at jeg skrev et "innlegg" om trening og kosthold før jul, der jeg skrev at jeg skulle endre kostholdet og trene mer? Vel, det klarte jeg frem til juleferien, hehe. Og jeg har klart det sånn noenlunde etter juleferien, men jeg må stramme det inn nå. Har vært for sløv, det frister liksom ikke og gå ut å jogge, eller jogge på mølla, eller kjøre styrke. Må vel bare presse meg selv, for det er jo kun meg selv det går på :-)

motivasjon

hei alle søtinger <3For en uke siden ca, bestemte jeg meg for at jeg ville endre livsstilen min. Det har jeg nå gjort i en uke, og jeg er utrolig fornøyd! Som sikkert mange av dere vet innebærer det å spise sunt og trene. Jeg har som sagt bare holdt på i litt over en uke, men har bestemt meg for at jeg skal holde ut i hvert fall 12 uker til - og deretter fortsette om jeg har lyst. Merker allerede at jeg har mye mer energi i hverdagen, og humøret stiger til de grader. Så fremover på bloggen, kommer dere til å høre mer om trening og kosthold, og jeg kommer til å poste noen oppskrifter på diverse sunne matretter. Håper jeg klarer å innspirere andre til å trene mer og spise et sunnere og et mer variert kosthold. Jeg er en av dem som alltid har slitt med selvtilliten, og har prøvd ut mange tips og kjerringråd i et desperat forsøk på å bli fornøyd med kroppen min. Uten hell. Det viktigste er å prøve å være fornøyd med seg selv akkurat sånn som du er og ikke la noen andres meninger om d...

smoothie time

syntes om bildene?
hits